Stichting Klein Galgenwaard organiseert het Bedrijven Voetbal-toernooi 7 tegen 7

Na het succes van de vorige jaren organiseert Stichting Klein Galgenwaard ook dit jaar weer dit unieke Bedrijven voetbal-toernooi voor Het Goede Doel. Sport voor een toekomst voor de kwetsbare mensen in de maatschappij, waaronder: Dak- en thuislozen, psychiatrie en verslaving.

De Stichting draagt uit dat vooral sport een middel is om: weer actief te worden; onder de mensen te komen; even je zorgen vergeten; zelfvertrouwen op te doen; zelfinzicht te krijgen. Alles wat Stichting Klein Galgenwaard organiseert aan evenementen is gericht op de participatie in de samenleving. Een van de onderdelen is dit jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi voor bedrijven.

In recreatieve en sportieve sfeer wordt er een fantastisch evenement van gemaakt. De wedstrijden worden dit jaar gespeeld op de velden achter het stadion aan de Laan van Maarschalkerweerd op de volgende data: 15 / 22 / 29 mei en 5 juni van 18.30 tot 22.00 uur. Er is plaats voor 20 deelnemende teams die vanaf heden kunnen inschrijven. Er wordt een poule-systeem gehanteerd en de teams spelen op voornoemde data 3 wedstrijden per avond van elk 25 minuten. Op de helft van het toernooi wordt er een nieuwe indeling gemaakt. Ook zal elk team een extra wedstrijd spelen tegen een mix-team van FC Utrecht prominenten aangevuld met wat spelers uit de doelgroepen. Samen sporten, toch? De wedstrijden staan onder leiding van ervaren KNVB scheidsrechters en op alle avonden is er tevens EHBO aanwezig. Op 12 juni is de grote finale-avond, waarbij alle teams in een mini-toernooitje het geheel zullen afsluiten. Na afloop is er een gezellig samenzijn en wordt deze editie van het Bedrijventoernooi 2013 afgesloten met uiteraard de prijsuitreiking, diverse verrassingen, entertainment en gezellige muziek.

Stichting Klein Galgenwaard heeft een samenwerkingsverband met FC4You op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en grote motivator en oprichter van de Stichting is mr. FC Utrecht, Jean Paul de Jong. Niets staat de organisatie dan ook in de weg om er een mooi evenement van te maken. Er bereiken de organisatie al vragen over dit toernooi van bedrijven die al eens meededen, en op voorhand krijgt de organisatie per email bericht dat men graag weer gaat deelnemen. In 2011 ging kwam de wisselbeker in handen van Hema Distributie die deze beker afgelopen jaar weer moest afstaan aan Blomer ass. Dus wees er snel bij als u wilt deelnemen met een team, de inschrijvingstermijn sluit op 1 mei a.s.

De Stichting is geheel afhankelijk van donaties, sponsoring en vrijwilligers en indien u geen team kan formeren houdt de Stichting zich aanbevolen op enige wijze van sponsoring. Het inschrijfgeld per team/bedrijf is: 500,00 euro ex. BTW en na aftrek van kosten zullen de baten naar de kas van de Stichting vloeien, die daarmee weer voort kan voortborduren op de ingeslagen weg. Na aanmelding via de mail stuurt de Stichting u een inschrijfformulier toe met alle andere informatie.

Is uw interesse gewekt, dan kunt u zich het beste al voor-aanmelden via email aan: t.van.duijn@kleingalgenwaard.nl