Hart van Utrecht Week ten einde

Met twee finales die afgelopen zondag in Stadion Galgenwaard plaatsvonden is Hart van Utrecht Week 2013 officieel geëindigd. In Hart van Utrecht Week werden de maatschappelijke activiteiten van FC Utrecht afgesloten. Dit gebeurde met verschillende sportactiviteiten, die plaatsvonden in Stadion Galgenwaard en op Sportcomplex Zoudenbalch. Hiermee is het seizoen 2012/13 ook op maatschappelijk gebied succesvol afgesloten!

De week begon dinsdag met een sportdag in Stadion Galgenwaard voor iedereen die de afgelopen drie jaar heeft deelgenomen aan Playing for Succes. Eén dag later werd op Sportcomplex Zoudenbalch de finale van de Fairplay Cup gespeeld. Een aantal partners en relaties van Stichting Klein Galgenwaard speelden donderdag een toernooi in het stadion en vrijdag was de Galgenwaard het toneel van een sportdag die in het kader van ‘Scoren voor Gezondheid’ door FC Utrecht mogelijk was gemaakt voor Scholengemeenschap Maarsbergen. De sportdag was een beloning voor de leerlingen na een lang traject waarin zij veel aandacht hebben besteed aan een gezonde levensstijl. De week werd zondag afgesloten met twee finales. In Stadion Galgenwaard werden zowel de FC Utrecht Streetleague als het Junior Tigertoernooi beslist.

FC Utrecht bedankt iedereen die zich afgelopen seizoen heeft ingezet voor de maatschappelijke activiteiten van de club. Ook volgend seizoen zet FC Utrecht zich op maatschappelijk vlak in binnen de provincie Utrecht.

 

Bron: FC Utrecht