Vierde G-Challenge toernooi feest voor iedereen!

Zaterdag 13 oktober vond het 4de G-Challenge toernooi plaats. 220 voetballers namen deel aan het voetbalfeest. Op veel plekken regende het, maar op het Sportcentrum Zuilen, de thuisbasis van Stichting Klein Galgenwaard, scheen de zon!

Samen Sporten, Samen leven
Het motto van stichting Klein Galgenwaard `Samen sporten, Samen leven` stond ook tijdens dit toernooi weer centraal. De G- teams uit de regio speelden niet alleen tegen elkaar, maar ook met elkaar. De deelnemers die zich hadden ingeschreven werden gemixt en speelden in nieuwgevormde teams wedstrijden. Op deze manier maakten de deelnemers kennis met andere voetballers en moest de samenwerking opnieuw worden uitgevonden. Uniek was ook dat mensen die niet verbonden zijn aan een vereniging (zoals de leerlingen van de Mytylschool en bewoners van Reinaerde) deelnamen aan het toernooi.

Stichting BLADT Charity
Stichting BLADT Charity, sinds 2011 hoofdsponsor van het toernooi, is een liefdadigheidsstichting die goede doelen en projecten ondersteunt. Het fonds wordt financieel mogelijk gemaakt door de familie Bladt. Dankzij de hoofdsponsor werden de deelnemers flink in de watten gelegd. Zo werd er een lunch verzorgd voor de deelnemers, was er een uitgebreid side-event programma en was er voor elke deelnemer een aandenken aan de fantastische dag.

Volgend jaar is de 5de editie van het G-Challenge toernooi, een jubileum en een mooie aanleiding om er met alle betrokkenen weer een hele mooie dag van te maken!
Het G-Challenge toernooi is een voetbaltoernooi voor volwassenen en kinderen met een beperking. De Utrechtse voetbalverenigingen met een aanbod voor G-voetbal, Vereniging Sport Utrecht en Stichting Klein Galgenwaard zijn verantwoordelijk voor de organisatie.